Proton Saga竟然可以改裝成變形金剛裡的Bumblebee?改裝後的效果太帥了!

571次觀看 11/28/2019
0 0 保存 舉報
  • 加入稍后观看
X
  • 請登錄后使用
X
  • 反饋成功
AD
+ 展開 - 收縮
接下來播放
用戶評論
  • kiddo 420

    Biarlah dia kereta dia.melayu kan mmg dengki

    + 展開 - 收縮
  • Edy Ady

    terbaik bro!memang banyak modal nk bagi cantik kete,,,cita rasa lain2 yg kondem tu silap2 kete pon xde,,,ingat sikit modal ke ubah suai kete,,,kalau setakat kondem org tapi diri sendiri masih terkial2 blh pergi meninggal,,,silap2 modal owner nie bikin kete dh blh angkat kete baru sebijik,,,dari korg yg menyalak kondem tapi kete pon utang bank pon xabis lagi,,,lagi memalu kan,,

    + 展開 - 收縮
  • Dynamax Gaming

    Indon pukimak...lantak Kitoran la nk buat ape pon..tau la negara korang tkde Kereta Sendiri....Import kereta ja rau...baik hang pa semua pi kencing pastu telan ayaq kencing hangpa....Buto indon

    + 展開 - 收縮
  • Adir Nismo

    nama pun autoshow... Apa ke bangang nak cite ricer vs racer... bangang punya manusia...

    + 展開 - 收縮
  • Zainudin Mohamad

    kereta autoshow mmg mcm nih..biasenye nk promote produk yg diorg ade..good job..thumbup..rajin2 lah g autoshow..nnti bleh beza kete autoshow n kete kuda..

    + 展開 - 收縮
  • rohaimi Mie

    ĸreтe jιran aq тυнн ιndιa nye ĸreтe

    + 展開 - 收縮
  • PROJEK 62

    terbaikkk admin..semoga terus sukses..hahaha guys, sy ada buat video ttg tips2 dan tutorial..minta support channel sy juga ye guys...

    + 展開 - 收縮
  • muhammad hafiz

    apabila si miskin yg tiada harta and hanya berhutang sana sini berkata...hanya mampu kecam sahaja...auto show bukan wat g jalan2...yg kecam ni duit pn xda...kesian..

    + 展開 - 收縮

免責聲明:

本網站是以實時上傳文章的方式運作,本站對所有文章的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。 而一切文章內容只代表發文者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。發文者擁有在本站張貼的文章。

由於本站是受到「實時發表」運作方式所規限,故不能完全監查所有即時文章,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。

本站有權刪除任何內容及拒絕任何人士發文,同時亦有不刪除文章的權力。切勿撰寫粗言穢語、毀謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。